Delícies de lluç i carbassó

Delícies de lluç i carbassó

Recepta de lluç al forn amb formatge manxec i carbassó.

Dificultat Baixa
25 min
Segon plat
390 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   2 carbassons
  • •   4 talls de formatge manxego suau
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   40 ml d’oli d’oliva
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el lluç en una font amb reixeta a la nevera.

 

Talla els filets en tres i cuina’ls a la planxa amb una mica d’oli un parell de minuts per cada banda. Talla el carbassó a rodanxes de 1 cm. Salpebre-les i daura-les en una planxa un minut per cada banda.

 

Posa la meitat de les rodanxes en una font, posa-hi a sobre els trossos de peix, una altra rodanxa de carbassó i, al final, els quadrats de formatge. Gratina-ho tot al forn durant 4-5 minuts perquè el formatge es fongui i serveix-los amb una punta d’allioli i un pessic de pebre.

 

Cuina Delícies de lluç i carbassó amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits