Lluç amb salsa de musclos

Lluç amb salsa de musclos

Lluç amb salsa acompanyada d’arròs. Tasta-la!

Dificultat Baixa
15 min
Segon plat
500 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   150 g de tomàquet a daus
  • •   200 ml de nata líquida
  • •   100 ml de vi blanc
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   Pebre negre
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Escalfa una paella amb oli, afegeix-hi la ceba directament congelada, ofega-la i, quan estigui tendra, afegeix-hi la dosi d’all i posteriorment el tomàquet.

 

Afegeix-hi el vi blanc i deixa-ho que redueixi. Afegeix-hi la nata líquida i, quan estigui calent, la meitat dels musclos directament congelats. Quan s’hagin descongelat, tritura la salsa i salpebra-la.

 

Retira el glaceig de les rodanxes de lluç, escalfa la salsa i afegeix-hi el lluç. Deixa la cassola tapada i a foc suau fins que el lluç estigui cuinat (10-12 minuts). Dóna punt de sal i afegeix-hi la resta de musclos i la dosi de julivert.

 

Nota: Es pot acompanyar amb arròs blanc precuit saltat amb una dosi d’all i ceba trossejada la Sirena.

 

Cuina Lluç amb salsa de musclos amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits