Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Filet de lluç amb salsa de bolets
Deixa descongelar el lluç en un recipient amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.
Salta en una paella grossa, amb una mica d’oli molt calent, la meitat dels bolets directament congelats, durant uns 5 o 6 minuts. Un cop saltats salpebra'ls.
Salpebra el lluç i enfarina’l lleugerament, fregeix-lo amb oli i reserva’l. Retira la major part d’oli de la paella i ofega-hi la ceba trossejada i l’all directament congelats. A mitja cocció afegeix-hi la resta dels bolets i deixa-ho coure una estona més a foc mitjà.
Finalment afegeix-hi la llet i la nata líquida, una mica de sal i pebre i passa la barreja per la batedora. Torna a posar la salsa al foc, disposa-hi el peix i deixa-ho coure 5 minuts.
Emplata el peix amb la salsa i acompanya-ho amb els bolets saltats. Si vols, pots acompanyar-ho amb l’arròs blanc precuit de La Sirena.
Que fàcil que és menjar bé