Filet de lluç amb salsa de bolets

Filet de lluç amb salsa de bolets

Recepta de lluç amb salsa, boníssima i fàcil!

Dificultat Baixa
30 min
Segon plat
370 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   150 ml de llet
  • •   100 ml de nata líquida
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   Farina per a fregits
  • •   Oli d'oliva i sal
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar el lluç en un recipient amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.

 

Salta en una paella grossa, amb una mica d’oli molt calent, la meitat dels bolets directament congelats, durant uns 5 o 6 minuts. Un cop saltats salpebra'ls.

 

Salpebra el lluç i enfarina’l lleugerament, fregeix-lo amb oli i reserva’l. Retira la major part d’oli de la paella i ofega-hi la ceba trossejada i l’all directament congelats. A mitja cocció afegeix-hi la resta dels bolets i deixa-ho coure una estona més a foc mitjà.

 

Finalment afegeix-hi la llet i la nata líquida, una mica de sal i pebre i passa la barreja per la batedora. Torna a posar la salsa al foc, disposa-hi el peix i deixa-ho coure 5 minuts.

 

Emplata el peix amb la salsa i acompanya-ho amb els bolets saltats. Si vols, pots acompanyar-ho amb l’arròs blanc precuit de La Sirena.

 

Cuina Filet de lluç amb salsa de bolets amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits