Cebiche de peix amb panotxes de blat de moro

Cebiche de peix amb panotxes de blat de moro

Recepta de ceviche de peix a l’estil peruà.

Dificultat Baixa
40 min
Primer plat
260 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   4 panotxes de blat de moro
  • •   Anet trossejat
  • •   1 pebrot verd
  • •   1 ceba tendra
  • •   100 g de tomàquet cherry
  • •   100 ml de vi blanc
  • •   100 g d’olives
  • •   1 llimona
  • •   Sal, pebre i oli d’oliva
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar la cua de rap a la nevera sobre un recipient amb reixeta, perquè els sucs de la descongelació quedin a part, i desprès desespina-la. 4 hores abans de menjar el cebiche s'ha de posar el peix a macerar; per fer-ho talla el rap a daus de 3x3 cm.

 

 

Submergeix les gambes directament congelades en aigua durant uns minuts, fins que tinguin la textura de descongelades, i pela'ls el cap i la pell, que pots utilitzar per fer un oli aromatitzat.

 

 

Posa el rap i les gambes en un bol amb l'anet trossejat, una mica de sal i pebre, tira-hi el suc de la llimona i el vi blanc i deixa-ho tapat a la nevera durant unes 4 hores.

 

 

Mentrestant, bull les panotxes en aigua i sal durant 10 minuts, escorre-les i deixa-les refredar.

 

 

Munta l'amanida amb el pebrot i la ceba tallada a daus grossos, els tomàquets cherry, el peix macerat, les panotxes tallades a rodanxes i les olives. Amaneix-ho amb una mica de sal i pebre, el suc de la maceració i oli.

 

 

Cuina Cebiche de peix amb panotxes de blat de moro amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits