Gratinat de peix amb verdures al forn

Gratinat de peix amb verdures al forn

Recepta de peix i verdura gratinada, un plat original i deliciós!

Dificultat Baixa
40 min
Primer plat
440 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   500 g tomàquet pelat a daus
  • •   600 g de carbassó
  • •   250 g de mozzarella ratllada
  • •   Una culleradeta d'’orenga
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar els filets de lluç en una safata amb reixeta a la nevera.

 

Descongela també la ceba en un colador.

 

Descongela les terrines de sofregit a temperatura ambient, en el microones o en un cassó petit. Renta el carbassó i talla’l en daus petits.

 

Mescla-ho amb la ceba i el tomàquet i introdueix la meitat en una safata de forn. Empolvora amb sal iodada, pebre i la meitat de l’orenga, ruixa amb la meitat de l’oli i cobreix amb els filets de lluç.

 

Barreja les verdures restants amb el sofregit, condimenta amb sal, pebre i l’orenga restant i aboca-ho sobre el peix. Empolvora amb la mozzarella i cuina al forn, preescalfat a 180ºC, durant 35 minuts.

 

Retira-ho del forn i serveix-ho calent acompanyat, si ho desitges, de pasta o arròs.

 

Cuina Gratinat de peix amb verdures al forn amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits