Amanida de cigrons amb bacallà i taronja

Amanida de cigrons amb bacallà i taronja

Recepta d’amanida de bacallà i taronja amb cigrons.

Dificultat Baixa
15 min
Primer plat
490 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   Alfàbrega trossejada
  • •   2 taronges
  • •   1 ceba tendra
  • •   Comins mòlts
  • •   1 culleradeta de vinagre de Mòdena
  • •   1 cullerada de vinagre de Xerès
  • •   6 cullerades d’oli d’oliva verge extra
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el bacallà esqueixat en un recipient amb reixeta en la nevera.

 

Prepara la vinagreta barrejant els vinagres, una mica de sal, els comins, el pebre negre, l'alfàbrega i l’oli. Deixa macerar el bacallà trossejat amb la vinagreta. Quant més temps es deixi macerar, més s’impregnarà del gust.

 

Talla la ceba tendra en quadradets i prepara la taronja en grills sense pell ni cutícula.

 

Barreja els cigrons amb la ceba tendra, els grills de taronja tallats per la meitat i el bacallà macerat.

 

Cuina Amanida de cigrons amb bacallà i taronja amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits