Amanida de bacallà i sabors d'angula

Amanida de bacallà i sabors d'angula

Recepta d’amanida de bacallà, angules i musclos. Boníssima!

Dificultat Baixa
15 min
Primer plat
250 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 safata de sabors d'angula
  • •   6 pebrots del piquillo
  • •   1 cullerada d'olivada
  • •   Oli d'oliva verge extra
  • •   1 tomàquet verd
Preparació Mostrar Mostrar

La nit abans treu del congelador el bacallà i els pebrots del piquillo i deixa’ls descongelar sobre una safata amb reixeta a la nevera. Un cop descongelat el bacallà, assegura’t que queda ben escorregut.

Descongela també els sabors d’angules, durant 2 minuts al microones. Barreja el bacallà amb el succedani d’angules.

Barreja una dosi de julivert i una dosi d’all amb dues cullerades d’oli d’oliva i condimenta l’esqueixada amb aquesta salsa. Afegeix-hi una mica de tomàquet fresc tallat en daus i, si vols, uns quants musclos sense closca.

Talla el pebrot en daus, barreja’l amb una mica d’all i julivert i serveix-lo damunt l’amanida amb un toc d’olivada.

Cuina Amanida de bacallà i sabors d'angula amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits