Delícies de salmó a la mel

Delícies de salmó a la mel

Recepta de salmó al forn amb verdures i un toc dolç de mel.

Dificultat Baixa
20 min
Segon plat
450 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   50 ml de vi blanc
  • •   5 cullerades (50 ml) d'oli d'oliva
  • •   4 cullerades de mel
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar el salmó en una safata amb reixeta a la nevera.

 

En una plata de forn aboca-hi la ceba i la juliana de verdures directament congelades i condimenta amb mig gotet de vi blanc, l’oli d’oliva i sal. Posa-ho al forn, preescalfat a 200ºC i cuina durant 15 minuts.

 

Transcorregut aquest temps, retira la plata del forn i disposa els 4 lloms de salmó sobre les verdures.

 

Cobreix cada llom amb una cullerada de mel i torna a introduir-ho al forn calent durant 15 minuts més. Serveix ràpidament el salmó amb les verdures en plats individuals.

 

Cuina Delícies de salmó a la mel amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits