Arròs tres delícies amb tonyina

Fondo La Sirena

Arròs tres delícies amb tonyina

Recepta asiàtica d’arròs tres delícies amb daus de tonyina.

Dificultat Baixa
20 min
Segon plat
400 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   50 ml de vi blanc
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   Sal

Preu net del menú n/a

Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar els daus de tonyina en un tàper amb reixeta dins de la nevera.

 

Un cop descongelats, deixa’ls macerar durant 10 minuts en un recipient amb un raig de vi blanc, la salsa de soja, la dosi d’all i el pebre acabat de moldre.

 

Escalfa una mica d’oli en una paella ben grossa i, quan sigui ben calent, daura-hi lleugerament els daus de tonyina i reserva’ls.

 

En una paella amb una mica d’oli salta l’arròs, directament congelat, durant uns minuts i, abans de retirar-lo del foc, afegeix-hi una mica de sal.

 

En la mateixa paella amb una mica d’oli, salta els daus de tonyina escorreguts.

 

Bull una mica del suc del macerat i utilitza’l com a salsa.

 

Disposa l’arròs en un plat i col·loca els daus de tonyina per sobre.

 

Cuina Arròs tres delícies amb tonyina amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!