Llenguado amb salsa de coco i cacauets

Llenguado amb salsa de coco i cacauets

Una recepta de peix amb salsa que et sorprendrà. Voldràs repetir!

Dificultat Baixa
20 min
Segon plat
420 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
  • •   4 llenguados amb pell la Sirena (No disponible)
A més:
  • •   30 ml de llet de coco
  • •   80 g de cacauets
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal i pebre
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar els llenguados en una safata amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part. Retira la pell del llenguado començant per la cua i fins al cap; retira també el cap.

 

Salpebra els llenguados i fregeix-los volta i volta en una paella amb una mica d'oli; reserva'ls.

 

Mentrestant, tritura amb la batedora la llet de coco amb els cacauets, afegeix aquesta salsa a la paella i deixa-la reduir uns minuts fins a obtenir una salsa espessa.

 

Torna a posar els llenguados a la paella i deixa-ho coure un moment tot junt, o col-loca el llenguado al plat i afegeix-hi la salsa per sobre.

 

Cuina Llenguado amb salsa de coco i cacauets amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits