Lluç amb moniato

Lluç amb moniato

Lluç al forn amb patates dolces. Una recepta boníssima!

Dificultat Baixa
25 min
Segon plat
375 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   150 g de tomàquet tallat a daus
  • •   300 g de moniato
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal i pebre
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar el llucet sobre una reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.

 

Fes un sofregit afegint, en una paella amb oli una mica calent, la ceba i l'all directament congelats. Un cop la ceba estigui daurada, afegeix-hi el tomàquet, deixa-ho coure 5 minuts més i salpebra-ho.

 

Mentrestant, pela i talla a rodanxes ben fines el moniato, posa una mica d'oli en una safata de forn, disposa-hi les rodanxes lleugerament sobreposades, salpebra-ho i col-loca els llucets, també salpebrats, a sobre.

 

Escampa el sofregit per sobre el peix i enforna-ho 15 minuts, amb el forn prèviament calent.

 

Cuina Lluç amb moniato amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits