Llom de bacallà gratinat amb allioli

Llom de bacallà gratinat amb allioli

Bacallà al forn amb allioli. Una recepta molt saborosa!

Dificultat Baixa
35 min
Segon plat
380 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   4 cullerades d'oli d’oliva verge extra
  • •   1 culleradeta d’orenga
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   4 tomàquets de branca
  • •   1 culleradeta de sucre
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar els bacallà en una safata amb reixeta a la nevera.

 

Neteja el tomàquet i talla'l en rodanxes de mig centimetre de gruix. Col·loca'l en una safata de forn, condimenta'l amb sal, pebre, sucre i orenga i ruixa'l amb la meitat de l'oli. Cuina'l al forn, preescalfat a 200ºC, durant 10 minuts.

 

Retira'l del forn, col·loca el bacallà prèviament salpebrat a sobre amb la pell cap avall, ruixa-ho amb l'oli restant i cuina-ho durant 12 minuts.

 

Per acabar, cobreix cada tros de peix amb una mica d'allioli i gratina'ls a la graella 3-4 minuts fins que tinguin un lleuger color daurat. Serveix-ho a l'instant.

 

Cuina Llom de bacallà gratinat amb allioli amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits