Llom de bacallà amb patates confitades

Llom de bacallà amb patates confitades

Recepta de bacallà al forn amb patates. Molt fàcil de cuinar!

Dificultat Baixa
50 min
Segon plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   300 g de patates
  • •   Anís estrellat
  • •   Ametlles
  • •   Avellanes
  • •   Pa torrat
  • •   Oli d'oliva i sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el bacallà a la nevera utilitzant una safata amb reixeta perquè el suc de la descongelació quedi a part.

 

Pela les patates, talla-les en rodanxes fines i posa-les en un cassó cobertes d'oli. Afegeix-hi l'anís estrellat i deixa que cogui durant uns 20 minuts a foc molt lent.

 

Fes una picada amb ametlles, avellanes i pa torrat. Afegeix-hi part de l'oli de confitar les patates i deixa-ho que maceri 20 minuts.

 

Salta el llom de bacallà en el foc i salpebra'l. Posa el bacallà en una safata per el forn amb una miqueta de picada per sobre i cou-lo al forn (que prèviament hauràs escalfat a 180º durant 5 minuts).

 

Col·loca les patates escorregudes en el plat, el llom de bacallà a sobre i afegeix-hi la picada restant.

 

Cuina Llom de bacallà amb patates confitades amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits