Lluç austral amb cloïsses i salsa verda

Fondo La Sirena

Lluç austral amb cloïsses i salsa verda

Recepta de lluç amb salsa verda. Segueix el pas a pas del vídeo!

Dificultat Mitja
20 min
Segon plat
440 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els lloms de lluç a la nevera o submergint-los amb l'envàs al buit en aigua freda. Descongela les cloïsses submergint-les en aigua freda amb sal i canvia dos o tres vegades l'aigua per retirar la possible sorra.

 

Escalfa una paella amb oli, afegeix la ceba directament congelada, ofega-la i, quan estigui tendra, afegeix-hi l'all.

 

Escalfa una altra paella amb oli, afegeix-hi les cloïsses, tapa-les i deixa-les a foc fort fins que s'obrin i estiguin cuinades. Reserva les cloïsses i el líquid que han deixat anar.

 

Afegeix el vi blanc a la ceba i deixa que evapori l'alcohol. Afegeix-hi una mica d'aigua, les dosis de julivert, el líquid de les cloïsses, una mica de sal i fes que espesseixi amb una mica de maicena diluïda en aigua freda.

 

Dóna punt de sal als lloms de lluç i afegeix-los deixant que es cuinin 5 minuts a foc baix. Afegeix les cloïsses a la paella perquè s'escalfin i serveix en el plat.

 

Nota: es poden utilitzar altres talls de lluç, i si tens pressa, es pot afegir el lluç directament congelat a la salsa calenta.

 

Cuina Lluç austral amb cloïsses i salsa verda amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits