Lluç amb gambes

Lluç amb gambes

Recepta de lluç arrebossat amb pèsols i marisc. Mmmm!

Dificultat Baixa
35 min
Segon plat
500 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el lluç en la nevera, en un recipient amb reixeta, i les gambes submergint-les de 15 a 30 minuts en aigua freda.

 

Sala les gambes, salta-les amb una mica d'oli a foc fort, pela les cues i reserva-les.

 

Tot seguit, salpebra i enfarina les rodanxes de lluç, fregeix-les en la mateixa paella i reserva-les.

 

També a la mateixa paella, ofega a foc suau la ceba tallada a la juliana, és a dir, a tires molt fines. Agrega-hi els pèsols congelats i deixa'ls coure molt a poc a poc. Fes una reducció amb el vi blanc i afegeix el fumet de peix.

 

Finalment, incorpora-hi el lluç i les gambes i deixa-ho coure tot junt durant 10 minuts més.

 

Cuina Lluç amb gambes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits