Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaPodem fer lliuraments al teu codi postal. Pots començar la teva compra. Moltes gràcies!
Cerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Bacallà gratinat amb allioli
Deixa descongelar el bacallà en un recipient amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.
Salta el pebrot tricolor, directament congelat, amb una mica d’oli en una paella fins que es descongeli. Salta les patates rostides amb una mica d'oli durant uns minuts per tal que es descongelin.
Barreja la maionesa amb l’allioli i la dosi de julivert.
Posa les rodanxes de patata rostides en una safata de forn, salpebra-les i afegeix-hi el pebrot saltat amb un raig d’oli. Posa el bacallà a sobre amb la pell tocant a les patates i cobreix-ho tot amb l’allioli. Cuina-ho al forn, prèviament preescalfat a 180ºC, fins que agafi color, aproximadament durant 12-15 minuts.
Que fàcil que és menjar bé