Bacallà a la llauna amb mongetes

Bacallà a la llauna amb mongetes

Com cuinar el mític bacallà a la llauna.

Dificultat Baixa
25 min
Segon plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   250 g de mongeta cuita
  • •   Oli d’oliva
  • •   Farina
  • •   Pebre dolç
  • •   4 grans d’all
  • •   Pa ratllat
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el bacallà a la nevera, en un recipient amb reixeta. Enfarina'l i fregeix-lo en oli abundant ben calent, i després reserva'l.

 

Retira part de l'oli i, en la mateixa paella, fregeix els alls tallats a làmines. Abans no agafin massa color, agrega-hi el pebre vermell dolç.

 

Posa el bacallà en una safata de forn i afegeix-hi l'oli dels alls i el pebre vermell per sobre. Agrega-hi una mica de pa ratllat i gratina'l al forn.

 

Salta les mongetes en poc oli ben calent durant 2-3 minuts, remenant-les constantment, i posa-les en un plat amb el bacallà al damunt.

 

Cuina Bacallà a la llauna amb mongetes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits