Filets d’halibut al forn

Filets d’halibut al forn

Filets d’halibut al forn

Recepta de peix halibut al forn amb gambes, patates i tomàquet.

Dificultat Baixa
25 min
Segon plat
530 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   450 g de patata rostida a rodanxes
  • •   20 cirerols (tomaquets "cherry")
  • •   Un raig de vi blanc
  • •   100 ml d’oli d’oliva
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els filets d’halibut i les gambes en una safata amb reixeta en la  nevera.

 

Barreja l’oli amb l’all i el julivert, directament congelats.

 

Preescalfa el forn a 200ºC. Col·loca les rodanxes rostides de patata, directament congelades, afegeix-hi una mica d’oli i salpebra-ho.

 

Forneja-les durant 8 minuts i, passat aquest temps, afegeix-hi per sobre les gambes, els filets de peix i els tomaquets.

 

Ruixa-ho amb un raig de vi blanc, amb l’oli d’all i julivert, salpebra-ho i cou-ho al forn, durant uns 10-12 minuts.

 

Cuina Filets d’halibut al forn amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits