Llom de lluç amb bolets

Llom de lluç amb bolets

Recepta de lluç arrebossat amb bolets. Només en pocs minuts!

Dificultat Mitja
30 min
Segon plat
290 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   50 ml de vi blanc
  • •   Sal
  • •   Oli d’oliva
Preparació Mostrar Mostrar

La nit abans, deixa els lloms de lluç a la nevera sobre una reixeta, perquè els sucs de la descongelació no toquin el peix.

 

Posa el preparat per a sopa en 1/2 litre d'aigua freda i posa'l al foc. Quan bulli, deixa'l coure 20 minuts. Finalment, cola'l.

 

Posa a daurar 1 dosi d'all, directament congelat, en una mica d'oli d'oliva i afegeix els bolets directament congelats. A mitja cocció, afegeix els lloms de lluç salats i enfarinats i cobreix-los amb una copa de vi blanc i el brou del peix. Deixa-ho coure durant 10 minuts.

 

Fes una picada amb la resta de l'all i el julivert, directament congelats, i les ametlles sense la pell i afegeix-la al darrer moment.

 

Cuina Llom de lluç amb bolets amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits