Morro de bacallà amb bolets i favetes

Morro de bacallà amb bolets i favetes

Morro de bacallà amb bolets i favetes

Peix saltat amb faves. Segueix les indicacions del vídeo!

Dificultat Mitja
20 min
Segon plat
225 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   Barreja 5 pebres la Sirena
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els morros de bacallà en un recipient amb reixeta dins de la nevera. Un cop descongelats, talla’ls per la meitat.

 

Escalfa una paella amb una mica d’oli i afegeix-hi la ceba i una dosi d’all directament congelats. Quan la ceba quedi tendra, afegeix-hi les faves i els bolets directament congelats, ofega’ls a foc baix fins que quedin cuinats i acaba salpebrant.

 

Confita el morro de bacallà en oli a 80ºC durant 4 minuts (si és baixa la temperatura del confitat, s’ha d'augmentar el temps).

 

Munta en un plat dos trossos de bacallà i acompanya’ls del saltat de favetes i bolets.

 

Cuina Morro de bacallà amb bolets i favetes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits