Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaPodem fer lliuraments al teu codi postal. Pots començar la teva compra. Moltes gràcies!
Cerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Lluç amb mussolina d’alls sobre patata
Descongela les rodanxes i les puntes de lluç austral en una safata amb reixeta a la nevera.
Deixa descongelar una dosi d'all amb el julivert en un bol i afegeix-hi 2 cullerades d'oli.
Col·loca les patates directament congelades en una safata de forn. Salpebra-les, ruixa-les amb oli d'all i julivert i cuina-les al forn, preescalfat a 200ºC, durant 15 minuts.
Agrega-hi el tomàquet tallat en rodanxes i segueix cuinant-ho 6-7 minuts més.
Passat aquest temps, afegeix-hi el peix, salpebra-ho, ruixa-ho amb l'oli restant i cuina-ho al forn durant 10 minuts més.
Prepara la mussolina: barreja la maionesa amb l'allioli. Bat la clara a punt de neu amb l'ajuda d'unes varetes i incorpora-la delicadament a la barreja anterior.
Quan el peix sigui cuit, col·loca a sobre 1 o 2 cullerades de maionesa i gratina-ho una estona a la part alta del forn fins que comenci a daurar-se. Serveix-ho ràpidament.
Que fàcil que és menjar bé