Filets de llenguado amb escamarlans

Filets de llenguado amb escamarlans

Recepta de llenguado a la cassola amb escamarlans. Un plat deliciós!

Dificultat Mitja
35 min
Segon plat
520 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Porradell
  • •   75 g de mantega
  • •   50 g de farina
  • •   Vi blanc
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   100 cl de crema de llet
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el llenguado a la nevera, en un recipient amb reixeta.

 

Un cop descongelat, extreu els filets del llenguado i prepara un brou de peix amb les espines i els caps restants. Després cola'l.

 

En una cassola, sofregeix-hi a foc baix i amb una mica de mantega la ceba trossejada directament congelada. Abans que agafi color, afegeix-hi la farina i una mica de vi blanc. Tot seguit, tira-hi el brou de peix i deixa que s'espesseixi. Passa-ho pel colador i barreja-ho amb la crema de llet.

 

Finalment, afegeix els filets de llenguado i els escamarlans a la cassola i deixa-ho coure tot junt a foc baix durant 8 minuts.

 

Rectifica de sal i pebre i afegeix-hi el porradell picat per decorar el plat i aromatitzar-lo.

 

Cuina Filets de llenguado amb escamarlans amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits