Sarsuela

Sarsuela

Sarsuela de marisc i peix, una recepta bona i saborosa!

Dificultat Mitja
45 min
Primer plat
400 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela tot el peix a la nevera, com sempre col.locant-lo en una safata amb reixeta perquè el suc de la descongelació quedi a part. Descongela també el marisc submergint-lo en aigua freda uns minuts abans d'utilitzar-lo.

 

Fregeix els escamarlans i les gambes en una cassola fins que quedin ben daurats. Sala el peix, enfarina'l i fregeix-lo en el mateix oli (fins que quedi ben daurat).

 

Ofega (a foc baix) la ceba i l'all congelats. Quan la ceba estigui transparent, afegeix-hi el Xerès i deixa que s'evapori. Agrega-hi, tot seguit, les dues cullerades de tomàquet fregit. Afegeix-hi ara una culleradeta de farina i d'aigua. Deixa-ho espessir i tritura la salsa.

 

Posa la salsa en la cassola i incorpora-hi el peix i el marisc. Deixa que cogui uns 10 minuts. Finalment, empolvora-ho tot amb julivert congelat. Tingues en compte que es pot augmentar el sabor de la salsa substituint part de l'aigua per fumet.

 

Cuina Sarsuela amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits