Bacallà amb panses i prunes

Bacallà amb panses i prunes

Saborosa recepta de bacallà amb panses i prunes.

Dificultat Mitja
30 min
Segon plat
375 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   100 g de panses de Corint
  • •   100 g de prunes sense pinyol
  • •   50 g d’avellanes torrades
  • •   100 g de tomàquet a daus
  • •   Vi blanc sec
  • •   Oli d’oliva
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   Sal
  • •   Farina per a fregits
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el bacallà a la nevera damunt d'una reixeta.

 

Posa oli en una paella i, quan sigui ben calent, fregeix el bacallà enfarinat. Quan sigui dauradet, retira'l de la paella i deixa'l damunt d'un paper absorbent per eliminar el màxim d'oli.

 

Cola l'oli de fregir el bacallà, posa'n tres cullerades en una paella i fregeix-hi la ceba directament congelada. Quan sigui dauradeta, posa-hi les prunes, les panses i les avellanes trossejades. Remena el conjunt una mica i seguidament aboca-hi una miqueta d'aigua perquè s'estovi. Salpebra-ho al gust.

 

En una altra paella, fes un sofregit amb el tomàquet i l'all directament congelat. Passats uns 5 minuts, aboca-hi un raig de vi blanc sec i, un cop evaporat, afegeix-hi la barreja de fruita seca. Posa els talls de bacallà sobre una safata apta per al forn i cobreix-los amb la salsa.

 

Deixa-ho coure al forn, prèviament calent a 180ºC, uns 10 minuts aproximadament.

 

Cuina Bacallà amb panses i prunes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits