Lloms de lluç farcits de gambes

Lloms de lluç farcits de gambes

Recepta de lluç farcit de gambes. Elaboració pas a pas!

Dificultat Mitja
20 min
Segon plat
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els lloms de lluç i les gambes a la nevera, en un recipient amb reixeta.

 

Descongela les cloïsses submergint-les en aigua freda amb sal. Posteriorment fes dos o tres canvis d’aigua per retirar la possible sorra que puguin tenir.

 

Escalfa una paella amb una mica d’oli i afegeix-hi un terç de la ceba directament congelada, ofega-la a foc baix i, quan hagi agafat color, afegeix-hi 100g de gambes trossejades; flameja-ho amb brandi, salpebra-ho i reserva-ho.

 

Talla els lloms de lluç transversalment per la meitat, sense arribar a tallar-los del tot, i farceix-los amb les gambes. Salpebra’ls i passa’ls per farina.

 

Escalfa una paella amb oli i afegeix-hi les cloïsses, tapa-les i deixa-les coure a foc fort fins que s’obrin i estiguin cuinades; reserva les cloïsses i el suc que hagin deixat.

 

Escalfa una paella amb oli i marca, volta i volta, els lloms de lluç, reservant-los posteriorment. A la mateixa paella salta la resta de gambes i reserva-les.

 

Afegeix-hi la resta de la ceba, directament congelada, i ofega-la amb la dosi d’all. Quan estigui ben cuita, afegeix-hi el vi blanc i deixa que s’evapori l’alcohol.

 

Posteriorment, afegeix-hi el fumet, quan bulli afegeix-hi el lluç i tapa la cassola durant 3 minuts. Dóna la volta al lluç i afegeix-hi les gambes tapant la paella durant dos minuts més. Afegeix-hi la dosi de julivert, el líquid de les cloïsses, una mica de sal i espesseix-ho amb una mica de maicena. Salpebra la salsa i serveix el lluç cobert amb aquesta salsa.

 

Cuina Lloms de lluç farcits de gambes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits