Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaPodem fer lliuraments al teu codi postal. Pots començar la teva compra. Moltes gràcies!
Cerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Soldadets de Pavia
Descongela els lloms de bacallà en un recipient amb reixeta dins de la nevera. Talla els lloms a tiras, a lo llarg. Talla també a tires els pebrots escalivats i reserva’ls.
Barreja una mica de colorant amb la farina i afegeix, de mica en mica, aigua freda barrejada amb l’ou batut, remenant fins que prengui la consistència d’una crema. Afegeix-hi una mica de sal a la tempura i arrebossa el bacallà.
Fregeix el bacallà amb oli ben calent i, posteriorment, escorre’l i asseca’l. Serveix-ho i acompanya cada porció de bacallà amb una tira de pebrot.
Nota: es pot elaborar també amb bacallà al punt de sal o amb bacallà dessalat. Es pot arrebossar el bacallà amb les tires de pebrot i, posteriorment, fregir-lo.
Que fàcil que és menjar bé