Soldadets de Pavia

Soldadets de Pavia

Recepta de bacallà arrebossat amb pebrots del piquillo.

Dificultat Baixa
20 min
Segon plat
150 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   3 pebrots del piquillo escalivats
  • •   Farina per a tempura la Sirena
  • •   Colorant alimentari
  • •   Aigua freda
  • •   1 ou
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els lloms de bacallà en un recipient amb reixeta dins de la nevera. Talla els lloms a tiras, a lo llarg. Talla també a tires els pebrots escalivats i reserva’ls.

 

Barreja una mica de colorant amb la farina i afegeix, de mica en mica, aigua freda barrejada amb l’ou batut, remenant fins que prengui la consistència d’una crema. Afegeix-hi una mica de sal a la tempura i arrebossa el bacallà.

 

Fregeix el bacallà amb oli ben calent i, posteriorment, escorre’l i asseca’l. Serveix-ho i acompanya cada porció de bacallà amb una tira de pebrot.

 

Nota: es pot elaborar també amb bacallà al punt de sal o amb bacallà dessalat. Es pot arrebossar el bacallà amb les tires de pebrot i, posteriorment, fregir-lo.

 

Cuina Soldadets de Pavia amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits