Llenguado al cava

Llenguado al cava

Recepta de llenguado amb salsa acompanyat de verduretes.

Dificultat Mitja
30 min
Segon plat
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   75 g de mantega
  • •   50 ml de nata líquida
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el llenguado a la nevera sobre un recipient amb reixeta.

 

Cou a foc baix la ceba directament congelada amb una mica de mantega fins que es dauri i reserva-la. A la mateixa paella, salta els xampinyons també directament congelats.

 

Un cop descongelat el llenguado, neteja'l i treu-li la pell. Tot seguit, unta una font de forn amb una mica de mantega i disposa en el fons la ceba i els xampinyons. Col-loca-hi a sobre els llenguados, assaona amb sal i pebre i forneja uns 5 minuts.

 

Després, mulla els llenguados amb el cava i segueix la cocció en el forn 10 minuts més. Passat aquest temps, retira el preparat del forn i redueix la salsa restant en una paella a part.

 

Si vols obtenir una salsa més fina, passa-la per la batedora i després pel colador xinès. Afegeix-hi la nata líquida, continua la cocció un parell de minuts més, rectifica de sal i pebre i serveix la salsa encara calenta amb el llenguado. Aquest exquisit plat ja estarà llest.

 

Cuina Llenguado al cava amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits