Llenguado al cava

Llenguado al cava

Recepta de llenguado amb salsa acompanyat de verduretes.

Dificultat Mitja
30 min
Segon plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1/2 ampolla de cava la Sirena
  • •   75 g de mantega
  • •   50 ml de nata líquida
  • •   Sal
  • •   Pebre mòlt
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el llenguado a la nevera sobre un recipient amb reixeta.

 

Cou a foc baix la ceba directament congelada amb una mica de mantega fins que es dauri i reserva-la. A la mateixa paella, salta els bolets també directament congelats.

 

Un cop descongelat el llenguado, neteja'l i treu-li la pell. Tot seguit, unta una font de forn amb una mica de mantega i disposa en el fons la ceba i els bolets. Col-loca-hi a sobre els llenguados, assaona amb sal i pebre i forneja uns 5 minuts.

 

Després, mulla els llenguados amb el cava i segueix la cocció en el forn 10 minuts més. Passat aquest temps, retira el preparat del forn i redueix la salsa restant en una paella a part.

 

Si vols obtenir una salsa més fina, passa-la per la batedora i després pel colador xinès. Afegeix-hi la nata líquida, continua la cocció un parell de minuts més, rectifica de sal i pebre i serveix la salsa encara calenta amb el llenguado. Aquest exquisit plat ja estarà llest.

 

Cuina Llenguado al cava amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits