Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaPodem fer lliuraments al teu codi postal. Pots començar la teva compra. Moltes gràcies!
Cerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Lluç amb alls tendres i olives
Descongela les supremes de lluç sobre un recipient amb reixeta o colador per què els sucs de la descongelació quedin a part. Salpebra el lluç, fregeix-lo volta i volta amb un bon raig d'oli molt calent i reserva'l.
En el mateix oli, sofregeix els alls tendres, directament congelats, a foc mig. Abans de que agafin color, aboca-hi el vi blanc i deixa-ho reduir. Afegeix la farina mentre vas remenant. Tot seguit, i sense deixar de remenar, afegeix a poc a poc la llet, prèviament escalfada.
Quan la salsa estigui espessa i sense grumolls, rectifica de sal i pebre i incorpora el peix i les olives negres. Cou-lo tot junt un parell de minuts més i serveix aquest deliciós plat encara calent.
Que fàcil que és menjar bé