Lluç amb alls tendres i olives

Lluç amb alls tendres i olives

Recepta de lluç amb olives negres. Fàcil i saludable!

Dificultat Baixa
15 min
Segon plat
410 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   100 g d’olives negres sense os
  • •   1 copa de vi blanc
  • •   20 g de farina
  • •   500 ml de llet
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal iodada
  • •   Pebre
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les supremes de lluç sobre un recipient amb reixeta o colador per què els sucs de la descongelació quedin a part. Salpebra el lluç, fregeix-lo volta i volta amb un bon raig d'oli molt calent i reserva'l.

 

En el mateix oli, sofregeix els alls tendres, directament congelats, a foc mig. Abans de que agafin color, aboca-hi el vi blanc i deixa-ho reduir. Afegeix la farina mentre vas remenant. Tot seguit, i sense deixar de remenar, afegeix a poc a poc la llet, prèviament escalfada.

 

Quan la salsa estigui espessa i sense grumolls, rectifica de sal i pebre i incorpora el peix i les olives negres. Cou-lo tot junt un parell de minuts més i serveix aquest deliciós plat encara calent.

 

Cuina Lluç amb alls tendres i olives amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits