Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaPodem fer lliuraments al teu codi postal. Pots començar la teva compra. Moltes gràcies!
Cerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Bacallà amb panses i pinyons
Descongela el bacallà dins de la nevera, sobre una safata amb reixeta unes hores abans. Deixa que s'escorri bé i enfarina'l. Fregeix-lo en oli abundant i, un cop fregit, col-loca'l sobre paper de cuina, perquè absorbeixi l'oli.
Escalfa dues cullerades d'oli dins d'una cassola. Fregeix el pa sense que es cremi i retira'l. Sofregeix la ceba, directament congelada, dins la mateixa cassola amb el mateix oli. Quan es comenci a daurar, afegeix-hi el tomàquet, també directament congelat.
Un cop sofregit, afegeix-hi les panses i els pinyons i deixa-ho coure un parell de minuts. Aboca-hi un got petit d'aigua i quan arrenqui el bull tira-hi la llesca de pa fregida, ben picada.
Posa el bacallà dins de la cassola i deixa'l coure a foc suau 5 minuts més.
Que fàcil que és menjar bé