Bacallà amb panses i pinyons

Bacallà amb panses i pinyons

Recepta de bacallà a la cassola amb panses i pinyons.

Dificultat Baixa
35 min
Segon plat
405 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   200 g tomàquet pelat a daus
  • •   1 llesca de pa
  • •   60 g de pinyons
  • •   80 g de panses sense pinyol
  • •   30 ml d’oli d’oliva
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el bacallà dins de la nevera, sobre una safata amb reixeta unes hores abans. Deixa que s'escorri bé i enfarina'l. Fregeix-lo en oli abundant i, un cop fregit, col-loca'l sobre paper de cuina, perquè absorbeixi l'oli.

 

Escalfa dues cullerades d'oli dins d'una cassola. Fregeix el pa sense que es cremi i retira'l. Sofregeix la ceba, directament congelada, dins la mateixa cassola amb el mateix oli. Quan es comenci a daurar, afegeix-hi el tomàquet, també directament congelat.

 

Un cop sofregit, afegeix-hi les panses i els pinyons i deixa-ho coure un parell de minuts. Aboca-hi un got petit d'aigua i quan arrenqui el bull tira-hi la llesca de pa fregida, ben picada.

 

Posa el bacallà dins de la cassola i deixa'l coure a foc suau 5 minuts més.

 

Cuina Bacallà amb panses i pinyons amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits