Truita de bacallà

Truita de bacallà

Recepta de truita farcida de bacallà esqueixat.

Dificultat Baixa
15 min
Primer plat
240 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Pebre negre
  • •   6 ous
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el bacallà esqueixat en un recipient amb reixeta dins de la nevera. Posteriorment, talla’l a trossos petits.

 

Escalfa una paella amb una mica d’oli i afegeix-hi la ceba i la dosi d’all directament congelats.

 

Bat els ous i afegeix-hi la dosi de julivert i una mica de sal. Quan la ceba s’hagi daurat, afegeix-hi el bacallà i el julivert i cuina-ho a foc baix fins que es blanquegi el bacallà.

 

Afegeix-hi els ous i qualla la truita. Nota: es poden fer truites individuals.

 

Cuina Truita de bacallà amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits