Llucet del cap MSC sense cap

Llucet del cap MSC sense cap

Bossa 600 g
3,99 €

1kg =6,65 €

UDS

Descripció

Tronquet de lluç ultracongelat a bord, de carn blanca i textura suau. Te'l presentem amb pell i net (sense vísceres i sense cap).

 

 

Gràcies per triar un producte que compleix amb els estàndards de sostenibilitat MSC. Junts podem protegir les reserves futures de productes del mar.

Més detalls

Avantatge nutricional

El lluç del Cap té un alt contingut en proteïna. Es recomana el seu consum dins d'una alimentació adequada, completa i variada amb activitat física adaptada a cada individu.

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
MODE D'ÚS Mostrar Amagar

Preparació

Descongelació: Descongela el producte en un recipient amb reixeta tapat en la nevera perquè els sucs de la descongelació quedin a part. Cuina al gust.

Suggeriments de preparació:
Cassola: Afegeix els tronquets descongelats en els últims minuts de la cocció de la resta d’ingredients, a foc lent. Espera 7-9 minuts i comprova la cocció punxant-los en el centre amb la punta d’un ganivet. Si ha canviat de color a blanc mate ja estaran a punt.
Forn: Escalfa el forn a 200ºC. Una vegada calent, introdueix els tronquets descongelats i cuina 12-14 minuts. Abans de retirar del forn comprova que están cuits en el centre punxant amb la punt d’un ganivet. Si han canviat de color a blanc mate, ja estaran a punt.

Conservació

En frigorífic: 24 hores. En congelador a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.

Ració per persona

200-250 g

Truc

Una manera ràpida de preparar-lo és fer un sofregit i posar-hi el lluç sense descongelar, afegint-hi una mica d'aigua i deixant-lo coure a foc lent. També li pots donar un toc exòtic acompanyant-lo amb una maionesa a la que hauràs afegit una mica de curri en pols i unes gotetes de conyac. És deliciós!
CARACTERÍSTIQUES Mostrar Amagar

Ingredients

LLUÇ DEL CAP SENSE CAP Y SENSE VISCERES ULTRACONGELAT. Ingredients: LLUÇ (Merluccius capensis/Merluccius paradoxus). Pot contenir traces de CRUSTACIS, MOL.LUSCS i/o els seus derivats.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 68 kcal/290 kj; Greixos: 0,4 g (dels quals, Saturats: 0,1 g); Hidrats de Carboni: 2,2 g (dels quals, Sucres: 0 g); Proteïnes: 14 g; Sal: 0,46 g.

Origen

Capturat a l’Oceà Atlàntic sud-oriental (FAO 47). 

MAPA FAO

Art de pesca

Xarxes d'arrossegament
més Informació Mostrar Amagar

PVP KILO NET ESCORREGUT

6.62

Codi de producte

0164

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits