Cua de rap al forn

Cua de rap al forn

Recepta de cua de rap amb patates cuinades al forn.

Dificultat Baixa
40 min
Segon plat
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   200 g de tomàquet
  • •   Llorer
  • •   Pebre negre mòlt l
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les cues de rap a la nevera 24 hores abans, col.locades sobre una safata amb reixeta perquè el suc de la descongelació quedi a part. Retira, amb l'ajuda d'unes tisores, l'espina dorsal i la pell.

 

Col.loca les patates congelades en una safata de forn amb una mica d'oli i enforna-les uns 8 minuts a 180ºC.

 

Col.loca les cues de rap salpebrades a sobre de les patates. Després barreja el tomàquet trossejat i la ceba, directament congelada, i escampa'ls per la safata de forn.

 

Afegeix-hi una mica d'aigua, sal i el llorer. Enforna-ho tot durant 15 minuts a 180ºC. No oblidis mullar de tant en tant les cues amb la mateixa salsa que tenim a la safata.

 

Finalment, agrega-hi el julivert descongelat, dissolt amb una mica d'oli.

 

Cuina Cua de rap al forn amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits