Mandonguilles de peix amb samfaina

Mandonguilles de peix amb samfaina

Recepta de mandonguilles de lluç. Exquisides!

Dificultat Alta
20 min
Segon plat
350 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Alfàbrega trossejada
  • •   1 ou
  • •   70 g de pa ratllat
  • •   100 g de farina
  • •   3 cullerades de tomàquet fregit
  • •   100 ml de vi per cuinar
  • •   3 cullerades d’oli d’oliva
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els filets de lluç en una plata amb reixeta a la nevera.

 

Tritura els filets de lluç amb l’all, directamente congelats, i l’alfàbrega, amb una picadora. Afegeix-hi un ou i sal. Remena-ho i agrega-hi el pa ratllat fins que formi una massa consistent. Forma les mandonguilles amb la massa de peix.

 

Arrebossa-les amb farina i reserva-les en un plat. Aboca l’oli en una cassola i cuina-hi la samfaina directament congelada durant 10 minuts.

 

Afegeix-hi el tomàquet fregit i el vi. Incorpora-hi les mandonguilles i mig got d’aigua i deixa-ho coure durant 10 o 12 minuts a foc fluix.

 

Cuina Mandonguilles de peix amb samfaina amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits