Tapa d'ensaladilla de bacallà

Tapa d'ensaladilla de bacallà

Dificultat Baixa
30 min
Segon plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 ou
  • •   1 llimona
  • •   Sal
  • •   Pebre negre
  • •   Cúrcuma mòlta (opcional)
  • •   Herbes fresques per decorar
Preparació Mostrar Mostrar

Descongeleu el bacallà a la nevera col·locant-lo sobre una reixeta que reculli els sucs de la descongelació. Picar grollerament.
Coeu l'ensalada russa en aigua 10 minuts. Escórrer i condimentar al gust.
Coeu l'ou en aigua 10-12 minuts. Refrescar, pelar i picar, reservant mig rovell per decorar.
Afegir l'ou, la maionesa, la ratlladura de la llimona i el bacallà a l'ensalada.
Refredar a la nevera.
Emplateu decorant amb rovell d'ou ratllada, trossos de bacallà dessalat i herbes fresques.

Cuina Tapa d'ensaladilla de bacallà amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits