Bacallà al forn amb mussolina d'all

Bacallà al forn amb mussolina d'all

Dificultat Baixa
20 min
Segon plat
Preparació Mostrar Mostrar

Descongeleu el bacallà submergint el paquet uns minuts en aigua freda. Assecar bé amb paper absorbent.
Descongeleu les dosis d'all triturat.
Bateu la clara d'ou a punt de neu i barregeu-ho amb la salsa maionesa i l'all.
Col · locar el bacallà en una safata de forn amb paper vegetal, cobrir amb la mussolina d'all i rostir al forn, preescalfat a 200ºC 10 minuts. Gratinar 2 minuts fins a daurar.
Mentrestant, reduir el sofregit en una paella a foc fort 2 minuts i saltar la quinoa amb verdures.
Serviu el bacallà sobre un llit de sofregit amb brou de peix i acompanyat de quinoa amb verdures.

Cuina Bacallà al forn amb mussolina d'all amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits