Recepta de bacallà per a 4 persones com a 1r plat o per a 2 com a plat principal.Descongelació:
Descongela el bacallà submergint l'envàs uns minuts en aigua freda. Treu els lloms de l'envàs i deixa'ls uns minuts sobre paper absorbent.
Comencem!
- Descongela les dosis d'all triturat en una paella a foc mitjà.
- Bat la clara d'ou a punt de neu i barreja-la amb la salsa maionesa. Afegeix-hi l'all triturat.
- Preescalfa el forn a 200ºC 10 minuts. Col·loca el bacallà en una safata de forn amb paper vegetal, cobreix amb la mussolina d'all (la salsa que has preparat anteriorment) i fica-ho al forn. Gratina 2 minuts fins a daurar els lloms.
- Mentrestant, redueix el sofregit en una paella a foc fort 2 minuts, serveix-lo al plat on posaràs tota la recepta, com a base.
- Salteja la quinoa amb verdures. (Pots fer-ho a la mateixa paella on has reduït el sofregit).
- Serveix el bacallà sobre el llit de sofregit amb brou de peix i acompanya'l de la quinoa amb verdures.
A punt per gaudir!