Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaPodem fer lliuraments al teu codi postal. Pots començar la teva compra. Moltes gràcies!
Cerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Rap amb llamàntol
Descongela les rodanxes de rap en un recipient amb reixeta dins de la nevera.
Descongela el llamàntol en el seu mateix envàs dins de la nevera.
Retira la carn del llamàntol i reserva la closca. Talla la cua a rodanxes fines i reserva l'interior del cap.
Per a la salsa, escalfa una cassola amb oli i afegeix-hi directament congelada, la ceba, la pastanaga i l'all. Ofega-ho tot fins que comenci a agafar color.
Afegeix-hi les closques del llamàntol a la cassola (cos i cap), deixa que agafin color i flameja amb brandi. Posteriorment, afegeix-hi el tomàquet, la fulla de llorer i el vi blanc. Cou-ho a foc tapat durant 15 minuts, tritura-ho i passa-ho per un colador xinès. Afegeix-hi el julivert, l'interior del cap i salpebra-ho. Escalfa una paella amb una mica d'oli i marca el rap fins que agafi color per tots dos costats; reserva-ho i afegeix-li una mica de sal.
Acaba les rodanxes de rap amb un raig d'oli, posa-les sobre una safata amb paper de forn i cou-les a 200ºC durant 6-8 minuts.
Munta els plats amb les rodanxes de rap, la salsa i els medallons de llamàntol.
Nota: Es pot espessir la salsa amb una mica de maicena i la cocció del rap dins de la salsa.
Que fàcil que és menjar bé