Saltat de gambes, espàrrecs i bolets sobre coca

Saltat de gambes, espàrrecs i bolets sobre coca

Dificultat Baixa
30 min
Entrant
370 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   1 làmina de pasta brisa
  • •   2 cullerades de vinagre de Mòdena la Sirena
  • •   1 culleradeta de mostassa de Dijon la Sirena
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   6 cullerades d’oli d’oliva
  • •   1 bossa d’enciams variats
  • •   40 g d’avellanes torrades i pelades
  • •   1 ou
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela la gamba argentina submergint-la en aigua freda. Un cop escorregudes, treu els caps de les gambes, cobreix-los amb oli d’oliva i deixa’ls infusionats a foc suau uns 20 minuts. Passa-ho tot per un colador xinès esprement bé els caps.

Estira la pasta brisa i fes 4 coques ben fines. Pinta-les amb una mica d’ou i cou-les 15 minuts al forn, preescalfat a 180ºC. Mentre es va coent la massa, escalda els espàrrecs 3 minuts en aigua bullent, refreda’ls i talla’ls en 3 trossos.

Aboca la barreja de bolets directament congelada en un wok, salta’ls i retira l’excés d’aigua o deixa-la evaporar. Afegeix-hi els espàrrecs i salta’ls amb una mica més d’oli. Finalment, afegeixhi també les gambes pelades i salpebra-ho. Afegeix-hi un parell de cullerades de l’oli de gambes.

Per elaborar la vinagreta d’avellanes, barreja la mostaza amb sal, pebre, vinagre i les avellanes picades i vés afegint-hi lentament l’oli, sense deixar de remenar.

Munta les coques amb el saltat al damunt i serveix-les acompanyades amb un bouquet d’amanida mesclum, condimentat amb la vinagreta d’avellanes.

Cuina Saltat de gambes, espàrrecs i bolets sobre coca amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits