Cua de rap amb gamba vermella i salsa romesco

Cua de rap amb gamba vermella i salsa romesco

Cua de rap amb gamba vermella i salsa romesco

Recepta de cues de rap al forn amb gambes. Vídeo pas a pas!

Dificultat Mitja
20 min
Segon plat
375 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   Salsa romesco la Sirena
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongelem les cues de rap en un recipient amb reixeta a la nevera. Descongelem les gambes vermelles submergint-les en un recipient amb aigua freda.

 

Escalfem una paella amb una mica d’oli i daurem les cues de rap fins que agafin color, per les dues bandes. Els hi afegim sal, un raig d’oli i les posem al forn a 180ºC durant 12 minuts.

 

Tornem a escalfar una paella amb una mica d’oli per cuinar a la planxa les gambes vermelles. Un cop cuites, afegim una mica de sal. Aprofitem la paella de cuinar les gambes, a la que afegim oli i una dosi d’all trossejat i una altra de julivert trossejat. Ho retirem quan l’all agafi una mica de color.

 

Només queda la presentació: posem una mica de salsa romesco en un plat, les cues de rap, col·loquem les gambes i repartim per sobre una mica d’oli amb all i julivert. Salpebrem al gust i ja tenim a punt aquest fantàstic plat.

 

Cuina Cua de rap amb gamba vermella i salsa romesco amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits