Carpaccio de salmó amb nous

Carpaccio de salmó amb nous

Recepta fàcil de carpacció de salmó amb nous i amaniment.

Dificultat Baixa
15 min
Entrant
260 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   Anet trossejat
  • •   El suc d’una llima dolça
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Retira el glaseig del salmó directament congelat sota l'aixeta i deixa'l 1 minut a temperatura ambient; posteriorment talla els lloms de salmó encara congelats en làmines molt fines i col-loca-les directament sobre els plats.

 

Barreja el suc de la llima dolça, l'anet trossejat i les nous, afegint-hi un bon raig d'oli. Amaneix el salmó i deixa-ho reposar 2 minuts abans de servir.

 

Cuina Carpaccio de salmó amb nous amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits