Boles de Nadal

Boles de Nadal

Boles farcides de gambes i espinacs recobertes de sèsam

Dificultat Baixa
25 min
Entrant
340 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   100 g de sèsam
  • •   8 cullerades d’oli
  • •   2 cullerades de vinagre
  • •   1 cullerada de mel
  • •   1 cullerada mostassa antiga
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   Pebre vermell dolç
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els espinacs al vapor, salpebra'ls i deixa'ls refredar en un colador.

 

Deixa descongelar les gambes sobre una reixeta i talla-les per la meitat transversalment. Salta-les amb una mica d'oli, salpebra-les, escorre-les i afegeix-hi una mica de pebre vermell. A

 

gafa dos trossets de gamba i embolica'ls amb els espinacs formant una boleta. Posa el sèsam en un plat i arrebossa-hi les boletes.

 

Prepara la vinagreta barrejant l'oli amb vinagre, la mel i la mostassa. Quan serveixis les boles de Nadal, amaneix-les amb un cordó de vinagreta.

 

Cuina Boles de Nadal amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits