Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fer l'anàlisi de la navegació dels usuaris. Si segueix navegant, considerem que n'accepta l'ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació accedint a la nostra política de cookies
acceptoPerò actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Tàrtar de salmó amb vieires i alvocat
Descongela els lloms de salmó a la nevera o submergint-los amb l'envàs en aigua freda. Descongela les vieires en un recipient amb reixeta a la nevera o submergint la safata en aigua freda. Descongela els alvocats sobre un plat a la nevera. Descongela el mango seguint les indicacions de l'envàs.
Escalfa una paella amb una mica d'oli, salteja les vieires durant uns segons fins que prenguin una mica de color i reserva-les. Pica els lloms de salmó a petits daus i les vieires per la meitat.
Prepara el tàrtar barrejant les vieires i el salmó. Posteriorment afegeix l’alvocat, el mango, el ceballot i el coriandre, tot això molt picat, i amaneix amb sal, pebre, suc de llima i un raig d'oli.
Per presentar-lo pots muntar el tartar amb motlles, i en còctels o aperitius pots servir-lo en culleretes o sobre una torradeta.
Que fàcil que és menjar bé