Gambes australs i verdures planxa amb tòfona

Gambes australs i verdures planxa amb tòfona

Gambes a la planxa amb trufa i verdures, mmm…boníssim!

Dificultat Baixa
20 min
Entrant
405 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   200 g de carbassa
  • •   100 g de pipes de carbassa pelades
  • •   1 tòfona fresca o en conserva
  • •   4 cullerades d’oli de tòfona
  • •   4 cullerades d’oli d’oliva suau
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les gambes argentines submergint-les en aigua freda fins que hagin perdut la textura del congelat.

 

Descongela també les pastanagues en una plata amb reixeta a la nevera.

 

Pela la carbassa i talla-la en làmines primes. Talla les pastanagues pel mig. Torra les pipes al forn, preescalfat a 180°C, fins que s’inflin i agafin un lleuger color daurat. Retira-les i deixa que es refredin.

 

Escalfa una planxa o una graella untada amb l’oli d’oliva i daura-hi a foc fort la pastanaga, les cebetes i la carbassa per tots dos costats. Salpebra-les i posa-les als plats de servir, prèviament escalfats.

 

Posa a escalfar una planxa i, quan estigui ben calenta, cobreix-ne el fons amb sal i cuina-hi les gambes argentines 2-3 minuts per cada costat.

 

Col·loca-les sobre les verdures. Ruixa la preparació amb l’oli de tòfona, empolvora-la amb la tòfona picada i les pipes cruixents i serveix-la.

 

Cuina Gambes australs i verdures planxa amb tòfona amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits