Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fer l'anàlisi de la navegació dels usuaris. Si segueix navegant, considerem que n'accepta l'ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació accedint a la nostra política de cookies
acceptoPerò actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Bocades de llagostí i bolets amb crema balsàmica
Deixa descongelar els llagostins en una safata amb reixeta a la nevera i la pasta brisa sobre la superfície de treball.
Escalfa l’oli en una paella i sofregeix-hi els bolets directament congelats. Quan s’hagin descongelat i comencin a perdre l’aigua de vegetació, afegeix-hi l'all directament congelat i condimenta-ho amb sal i pebre.
Pela els llagostins i reserva’n només els cossos. Enfarina la pasta brisa, estén-la en una làmina fina amb l'ajuda d'un corró i talla-la en 4 parts. A sobre col·loca-hi 2 o 3 cues de llagostí i uns quants bolets. Tanca-ho formant un rotlle o un paquet i pinta-ho amb l'ou batut.
Col·loca els rotlles en una safata de forn, cuina-ho al forn, preescalfat a 200ºC, durant 20 minuts i serveix-ho ruixat amb una mica de crema balsàmica i una fulla d'enciam.
Que fàcil que és menjar bé