Bocades de llagostí i bolets amb crema balsàmica

Bocades de llagostí i bolets amb crema balsàmica

Recepta de rotllets de llagostí i bolets pas a pas.

Dificultat Mitja
40 min
Primer plat
340 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   200 g de pasta brisa
  • •   Crema balsàmica de Mòdena
  • •   Unes fulles d'enciam arrissat per decorar
  • •   2 cullerades (20 ml) d'oli d'oliva
  • •   1 ou
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar els llagostins en una safata amb reixeta a la nevera i la pasta brisa sobre la superfície de treball.

 

Escalfa l’oli en una paella i sofregeix-hi els bolets directament congelats. Quan s’hagin descongelat i comencin a perdre l’aigua de vegetació, afegeix-hi l'all directament congelat i condimenta-ho amb sal i pebre.

 

Pela els llagostins i reserva’n només els cossos. Enfarina la pasta brisa, estén-la en una làmina fina amb l'ajuda d'un corró i talla-la en 4 parts. A sobre col·loca-hi 2 o 3 cues de llagostí i uns quants bolets. Tanca-ho formant un rotlle o un paquet i pinta-ho amb l'ou batut.

 

Col·loca els rotlles en una safata de forn, cuina-ho al forn, preescalfat a 200ºC, durant 20 minuts i serveix-ho ruixat amb una mica de crema balsàmica i una fulla d'enciam.

 

Cuina Bocades de llagostí i bolets amb crema balsàmica amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits