Morro de bacallà amb confitura de tomàquet i vainilla

Morro de bacallà amb confitura de tomàquet i vainilla

Recepta de bacallà sobre patates amb melmelada de tomàquet.

Dificultat Mitja
35 min
Segon plat
450 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   600 g de tomàquet a daus
  • •   2 beines de vainilla
  • •   3 patates grans
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sucre
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el bacallà a la nevera, en un escorredor per evitar que el peix entri en contacte amb els sucs de la descongelació.

 

Pela les patates, renta-les i fes-ne rodanxes gruixudes. En un cassó posa les rodanxes de patata i el bacallà i cobreix-ho tot amb oli. Posa-ho a escalfar, de manera que l'oli no bulli, durant 25 minuts.

 

Obre amb un tall horitzontal les beines de vainilla i rasca-les amb un ganivet per treure'n els punts negres; reserva-ho tot.

 

En un cassó amb una mica d'oli ben calent, daura l'all directament congelat. Afegeix-hi el tomàquet, un punt de sal, una mica de sucre i la vainilla (tant la beina com els punts negres).

 

Deixa-ho confitar a foc molt baix durant 30 minuts. Retira-ho del foc i retira les beines de vainilla; reserva-ho.

 

Treu el bacallà i la patata de l'oli i deixa-ho damunt un paper absorbent. Immediatament, munta el plat amb la patata de base, el bacallà al damunt i acompanya-ho amb la confitura de tomàquet.

 

Cuina Morro de bacallà amb confitura de tomàquet i vainilla amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits