Amanida de llamàntol amb enciams, bolets i magranes

Amanida de llamàntol amb enciams, bolets i magranes

Amanida de marisc amb enciam i bolets. Exquisida!

Dificultat Baixa
25 min
Primer plat
280 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   2 paquets de fulles d’amanida variades
  • •   1 magrana ben vermella
  • •   40 ml d’oli d’oliva
  • •   15 ml de vinagre balsàmic de Mòdena
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Treu els llamàntols del congelador la nit abans i deixa'ls descongelar a la nevera, sobre una reixeta. Un cop descongelats, pela'ls i treu la carn de la cua, del cap i de les pinces. Talla la cua a rodanxes i guarda-la a part.

 

Talla la magrana per la meitat horitzontalment i desgrana-la. La millor manera de fer-ho és copejar-la per la banda amb pell amb una mà de morter i recollir el suc i els grans en un plat ample.

 

Prepara la salsa barrejant el vinagre amb la sal i el pebre i afegint-hi l'oli, i finalment el suc sobrant de pelar la magrana.

 

Salta els bolets directament congelats amb una mica d'oli i d'all trossejat i deixa'ls coure uns 10 minuts. Salpebra'ls lleugerament.

 

Prepara la base d'enciams i posa-la dins d'un bol. Afegeix-hi els bolets tebis i la magrana. Reparteix-ho tot en 4 plats i col-loca la carn del llamàntol damunt dels manats d'amanida. Assaona-ho amb la salsa i decora-ho amb herbes fresques. Si vols, pots servir el llamàntol amb la cua i et quedarà decoratiu.

 

Cuina Amanida de llamàntol amb enciams, bolets i magranes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits