Crema de llagosta

Crema de llagosta

Recepta de crema de llagosta amb arròs i caviar.

Dificultat Mitja
35 min
Primer plat
290 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   100 g de tomàquet pelat a daus
  • •   1 copeta de conyac
  • •   1 fulla petita de llorer
  • •   1 trosset petit de canyella
  • •   60 g d’arròs
  • •   20 g de caviar
  • •   Oli d’oliva, sal i pebre
Preparació Mostrar Mostrar

Si la llagosta és sencera, deixa-la descongelar submergida en aigua freda; si són meitats, deixa-les descongelar en un recipient amb reixeta amb la carn mirant cap avall. Trosseja la llagosta en rodanxes amb un ganivet ben esmolat i talla el cap per la meitat.

 

En una cassola amb una mica d’oli ben calent daura els trossos de llagosta, volta i volta, salpebra’ls i reserva’ls. Afegeix a la cassola la juliana de verdures directament congelada, el llorer i la canyella, i deixa-ho ofegar durant uns 5 minuts a foc baix.

 

Seguidament afegeix-hi el conyac, deixa’l evaporar i, a continuació, incorpora-hi el tomàquet, els caps i les closques de la llagosta trossejats, guarda la carn de llagosta per posar-la al plat, i deixa-ho coure 5 minuts més.

 

Incorpora 1 litre d’aigua freda a la cassola i els 60 g d’arròs, fes-ho bullir durant uns 20 minuts a foc viu i després cola-ho amb un colador fi, comprimint bé les closques i l’arròs per aprofitar tot el suc. Rectifica-ho de sal i pebre.

 

Disposa les rodanxes de llagosta al plat i una mica de caviar. Finalment, ja a taula, afegeix la crema al plat amb una gerra.

 

Cuina Crema de llagosta amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat