Gambes al forn amb llimona

Fondo La Sirena

Gambes al forn amb llimona

Recepta de gambes al forn i llimona. Deliciós!

Dificultat Baixa
12 min
Entrant
100 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   1 llimona
  • •   2 cullerades d’oli d’oliva verge extra
  • •   Sal grossa
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les gambes argentines submergint-les en aigua uns minuts abans de cuinar-les, i posteriorment escorre-les.

 

Retira la pell de la llimona, evitant la part blanca, i talla-la a tires finíssimes. Mescla-les amb la sal i una mica de pebre.

 

Distribueix una tercera part de la sal en una placa de forn, col.loca a sobre les gambes, ruixa-les amb l'oli i cobreix-les amb la resta de la sal i una mica de pebre.

 

Cuina-les al forn, preescalfat a 200ºC, durant 6-8 minuts, segons el punt desitjat. Retira-les del forn, elimina la sal i serveix-les ràpidament decorant-les, si ho desitges, amb alguna tira de llimona.

 

Cuina Gambes al forn amb llimona amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat