Gambes al forn amb llimona

Gambes al forn amb llimona

Gambes al forn amb llimona

Recepta de gambes al forn i llimona. Deliciós!

Dificultat Baixa
12 min
Entrant
100 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 llimona
  • •   2 cullerades d’oli d’oliva verge extra
  • •   Sal grossa
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les gambes argentines submergint-les en aigua uns minuts abans de cuinar-les, i posteriorment escorre-les.

 

Retira la pell de la llimona, evitant la part blanca, i talla-la a tires finíssimes. Mescla-les amb la sal i una mica de pebre.

 

Distribueix una tercera part de la sal en una placa de forn, col.loca a sobre les gambes, ruixa-les amb l'oli i cobreix-les amb la resta de la sal i una mica de pebre.

 

Cuina-les al forn, preescalfat a 200ºC, durant 6-8 minuts, segons el punt desitjat. Retira-les del forn, elimina la sal i serveix-les ràpidament decorant-les, si ho desitges, amb alguna tira de llimona.

 

Cuina Gambes al forn amb llimona amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits