Llom de salmó amb espàrrecs de marge i foie

Llom de salmó amb espàrrecs de marge i foie

Original recepta de salmó amb reducció de Pedro Ximénez.

Dificultat Baixa
20 min
Segon plat
460 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   3 cullerades d’oli d’oliva
  • •   1 branqueta de julivert
  • •   50 ml de reducció de Pedro Ximénez
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el salmó submergint-lo en aigua freda sense retirar-ne l’envàs del buit.

 

Unta una graella amb la meitat de l’oli i quan estigui molt calenta cuina-hi els espàrrecs directament congelats uns 2-3 minuts, girant-los a mitja cocció. Després cuina-hi els lloms de salmó, salpebrats i untats amb oli, un parell de minuts per cada costat.

 

Escalfa bé una paella antiadherent petita i daura-hi directament el foie salpebrat durant 1-1,5 minuts de cada cantó.

 

Serveix els espàrrecs a la base del plat, posa a sobre el salmó i acaba amb el foie. Decora-ho amb una branqueta de julivert i un rajolinet de reducció de Pedro Ximénez.

 

Consell per preparar la reducció de Pedro Ximénez: aboca en un cassó 200 ml de vi Pedro Ximénez i deixa’l reduir a foc mitjà fins que comenci a espessir-se. Un cop fred ha d’agafar la textura de la mel. Si vols agilitzar-ne el procés, agrega una cullerada de sucre al vi durant la reducció.

 

Cuina Llom de salmó amb espàrrecs de marge i foie amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits