Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fer l'anàlisi de la navegació dels usuaris. Si segueix navegant, considerem que n'accepta l'ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació accedint a la nostra política de cookies
acceptoPerò actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Llagosta a la brasa
Deixa descongelar les mitges llagostes a la nevera, sobre una reixeta o colador perquè separi els sucs de la descongelació.
Una hora abans, marina les mitges llagostes amb sal, pebre i unes gotes de llimona.
Pela les patates donant una mica de forma i posa-les a coure amb aigua bullint amb sal i llimona, així quedaran més blanques. Cuina-les 18 minuts.
Pica el fonoll i barreja'l amb la maionesa. Mentre es cuinen las patates, prepara la brasa per que estigui ben calenta i procura que estigui ben neta. Cuina primer la llagosta per la part tallada durant 6 minuts i 6 minuts més pel costat de la closca, procurant que no es cremi i que no quedin parts negres. Mentre es cuina, la pots anar untant amb un pinzell amb oli.
Serveix-les amb les patates i la salsa.
Que fàcil que és menjar bé