Lluç a la sidra amb cloïsses

Lluç a la sidra amb cloïsses

Recepta de lluç amb sidra i pomes. Pas a pas!

Dificultat Baixa
40 min
Segon plat
380 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   400 g de patata rostida a rodanxes la Sirena
  • •   2 pomes
  • •   2 cullerades de carn de pebrot de xoriço
  • •   1 got de sidra
  • •   1 got de brou de peix
  • •   3 cullerades d'oli d'oliva
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els lloms de lluç en una safata amb reixeta a la nevera. Si vols anar més ràpid, també els pots descongelar submergint-los en aigua freda amb el seu envàs al buit, sense obrir-li ni punxar-lo.

 

Submergeix les cloïsses en aigua freda fins que es descongelin.

 

Cobreix el fons d’una cassola amb l’oli, agrega l’all i la ceba directament congelats i cuina a foc mig 8 minuts.

 

Incorpora les pomes pelades i trossejades, la carn del pebrot, la sidra i el brou de peix i deixa coure a foc mig 15 minuts. Retira-ho del foc, tritura-ho amb la batedora i cola-ho.

 

Col·loca les patates directament congelades al fons d’una cassola ampla, afegeix la salsa preparada i posa-la a bullir.

 

Salpebra els lloms de lluç, col·loca’ls sobre de les patates junt amb les cloïsses, tapa i cuina a foc lent de 4-5 minuts.

 

Cuina Lluç a la sidra amb cloïsses amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits